Företag | Amorim Cork Flooring

Företag

Amorim Cork Flooring

I en värld som ständigt förändras är det kork du vill känna under dina fötter.

Amorim Cork Flooring är en del av Corticeira Amorim, världens största tillverkare av korkprodukter. En marknadsledare som bidrar till hållbarhet och innovation som ingen annan aktör i branschen. 
Amorim Cork Flooring började sin verksamhet på 70-talet, som ett litet korkgolvsföretag, fött ur konceptet av cirkulär ekonomi. En avsevärd ökning i produktionen av vinkorkar (Corticeira Amorims främsta verksamhet) ledde Amorim till att ta vara på biprodukterna, och med det, de första stegen mot ledarskapet vad gäller hållbar utveckling. 

Innovation och design

Innovation och design

Amorim Cork Flooring kombinerar inspiration från naturens renaste värderingar med toppmodern teknik. Resultatet är ett utbud av högkvalitativa, mångsidiga golv med oklanderliga hållbarhet och komfort.
Våra unika golv använder innovativ teknik för att förbättra korkens naturliga egenskaper. Vår portfölj innehåller flertalet lösningar, av dessa har en del revolutionerat det traditionella korkgolvskonceptet. Från hem till hotell, restauranger till bibliotek, museer till kontor, passar våra produkter i alla privata och kommersiella projekt som är på jakt efter utmärkt komfort och prestanda.

Vår passion för kork

Vårt syfte

Vi utvecklar innovative och hållbara korkbaserade golvlösningar som bidrar till personens hälsa, komfort och framtid. 

Inget går till spillo, allt omvandlas

Miljövänlig produktionsprocess

Amorim Cork Flooring använder små textfiler och cookies för att skapa en optimerad upplevelse vid surfande på vår hemsida. Genom att klicka ”skicka in” tillåter du användandet av cookies på vår hemsida för din dator och mobil.

Gå igenom vår Integritetspolicy här.