Wicanders | Amorim Cork Flooring

Wicanders

Vardagskomfort. Livstidsprestanda.

WWW.WICANDERS.SE

Golv att bo på

Wicanders arv sträcker sig så långt tillbaka som till 1868. Det är en del av Amorim Cork Flooring, det globala ledande märket inom korkbaserade golv, som nu finns i över 80 länder världen över.
Vårt löfte är att ge ett golv för levande rum. Redo för det verkliga livet i våra hem och kontor, för våra olika rytmer, för vår familj och våra husdjur. För alla de där underbara och enkla, men ibland oväntade stunder, tack vare Wicanders hållbarhet och prestanda.
Under årens gång har Wicanders utvecklat tåliga och hållbara golv- och vägglösningar med den exklusiva komforten som kork ger. Genom att kombinera  toppmodern teknologi med detta unika råmaterial har vi uppnått en högre golvstandard.
Produkterna finns tillgängliga i kork-, trä- eller stenutseende. Wicanders korkgolvlösningar ger en tyst och termiskt isolerad miljö som tål stötar och är väldigt behagligt att gå och stå på.
Wicanders betyder komfort i vardagen med en livstidsprestanda.
 

Tyst

Tyst

Stegljud minskas med upp till 53 %.

Naturlig termisk isolering

Naturlig termisk isolering

Optimal golvtemperatur året runt

Skönt att gå på

Skönt att gå på

Överlägsen känsla av komfort, även när du går barfota

Stöttåligt

Stöttåligt

Högsta stötdämpningsprestanda

Inomhusluftkvalitet

Inomhusluftkvalitet

Håller de striktaste standarder för inomhusluftens kvalitet efter att ha testats för över 2000 möjliga kemikalier.

Wicanders innebär komfort i vardagen, för en livstid

WWW.WICANDERS.SE

Amorim Cork Flooring använder små textfiler och cookies för att skapa en optimerad upplevelse vid surfande på vår hemsida. Genom att klicka ”skicka in” tillåter du användandet av cookies på vår hemsida för din dator och mobil.

Gå igenom vår Integritetspolicy här.